Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0468 50 81 01

EIGEN HERSTEL- & DEPANNAGEDIENST...
24u op 24U - 7D/7D

Lees meer

EIGEN HERSTEL- & DEPANNAGEDIENST...
24u op 24U - 7D/7D

Lees meer

Vervang nu uw verwarming

Gaat u binnenkort verbouwen en wil u een nieuwe verwarming in de ruimte regio Antwerpen laten plaatsen? Kies dan voor de ervaring en het vakmanschap van Omni-Heat.

Onderhoud, herstellingen, regeling

Omni-Heat is gespecialiseerd in het vervangen van uw centrale verwarming op mazout maar ook voor verwarming op aardgas kan u bij ons terecht. Wij werken voornamelijk met Junkers, Vaillant, Buderus en Weishaupt, maar andere merken zijn steeds mogelijk. 

U kan ons ook contacteren voor onderhoud en herstellingen aan uw verwarming, maar ook voor regeling. Het onderhoud wordt steeds uitgevoerd volgens de regels en een wettelijk reinigings- & verbrandingsattest wordt afgeleverd. In dringende gevallen zorgen wij voor een snelle depannage. U kan ons 24 uur per dag bereiken.

Nieuwe radiatoren

Omni-Heat uit Wilrijk bespreekt alle mogelijkheden, rekening houdend met uw budget. Naast het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel, breken wij ook uw oude radiatoren uit en zetten er gloednieuwe in de plaats. Ook voor vloerverwarming kan u op onze vakkennis vertrouwen. Wil u graag meer informatie over verwarming of over onze andere activiteiten zoals het vervangen van elektriciteit of sanitair

Neem dan snel contact op. Wij staan alle dagen voor u paraat!