Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0468 50 81 01

Sterk in sanitair

Snakt u naar een nieuwe badkamer? Dan breken wij de oude uit en plaatsen we er een gloednieuwe. Voor al uw sanitair in de ruime regio Antwerpen en ver daarbuiten, slechts één adres Omni-Heat.

Totaalrenovatie van uw badkamer

Omni-Heat verzorgt al uw sanitaire klusjes, evenals een totale renovatie van uw badkamer. Zo vervangen we bad, douche en lavabo’s, vernieuwen we uw toilet en kranen, passen we leidingen aan en plaatsen we vloertegels, wandtegels en verlichting. De klant kan zelf de materialen uitkiezen via brochures of de toonzaal van de leveranciers.

Piekfijne afwerking

Omni-Heat uit Wilrijk garandeert u een professionele service en een piekfijne afwerking, tot in de kleinste details. We trachten steeds het evenwicht te vinden tussen schoonheid, functionaliteit en budget. Onze missie? Ervoor zorgen dat de verwachtingen telkens opnieuw worden ingelost. Ook na de installatie blijven wij in de buurt. Hebt u brokken? Dan kan u ons 7 dagen per week, de klok rond bereiken voor een depannage.

Naast sanitair kan u bij Omni-Heat ook terecht voor het plaatsen en herstellen van uw verwarming en elektriciteit. Nog vragen? Neem dan beslist contact op. Wij helpen u graag verder!